06 - 30 77 57 81 info@evites-business.nl

Ondernemend, enthousiast en leergierig, dat ben ik. Mijn missie is om van jou (weer) die energieke en gelukkige ondernemer te maken. Want zeg nu eens eerlijk, ben jij niet gestart met het ondernemerschap om meer vrijheid in tijd en geld te ervaren?

15 jaar heb ik als (directie)secretaresse/ officemanager bij diverse bedrijven in loondienst gewerkt. Telkens viel het mij op hoe druk ondernemers zijn met allerlei “bijkomende” taken. Hoe ze hun dagen, weken, maanden en jaren vullen met zorgen dat alles op tijd aangeleverd wordt en op tijd af komt. Je blust brandjes, de tijd tikt verder en voor je het weet is het jaar alweer om. Waar is die vrijheid gebleven die je voor ogen had? Hoe staat het met jouw doelen? Of zijn deze verwaterd door de drukte van de dag?

Veel werkzaamheden kunnen beter georganiseerd en geautomatiseerd worden. Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk het is om een stevige fundering te leggen voor het (verder) bouwen van je onderneming. Dit gun ik jou ook. Een onderneming die je tijd gaat opleveren in plaats van tijd gaat kosten. Een onderneming die groeit!

Het adviseren, coachen en ondersteunen van ondernemers, dat is mijn passie! Kun jij wel wat hulp gebruiken? Wil jij jouw onderneming laten groeien? Wil je meer vrije tijd hebben voor je gezin, familie en vrienden en werken AAN je bedrijf? Laat mij je helpen.

 

Janine